Dyniowo - gryczany placek z bananami. Podany z masłem orzechowym, borówkami amerykańskimi, kiwi i jagodami inkajskimi
Przepis:
- 3 łyżki mąki dyniowej
- 3 łyżki mąki gryczanej
- łyżeczka młodego jęczmienia
- 2 banany zblendowane na pueere
- mleko sojowe do odpowiedniej konsystencji
Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszać i piec placek/ placki ( wedle wyboru) na dobrze rozgrzanej patelni teflonowej. Smacznego !
No to co dziś witamy 3 miesiąc 2015 ! :)

Planów na niego znów trochę mam, jedno już zostanie niedługo zaliczone, a co do reszty, to czas pokaże :)
I wiem jedno, to będzie najbardziej intensywny miesiąc podczas mojej całej, 12- letniej nauki szkolnej ...
Śniadanie na wypasie, dobrze rozpoczęty miesiąc :)
OdpowiedzUsuńTrzymam kciuki, żeby plany się spełniły i żebyś pod koniec miesiąca zamieściła wpis, że jesteś dumna :D A co do nauki... wyczuwam to samo :(
Tak bardzo zazdroszczę mrożonych borówek:(
OdpowiedzUsuńPowodzenia, zwłaszcza z tą nauką- oby wszystko Ci się udało i marzec był bardzo produktywny!
Dyniowy! dzisiaj chyba rozmrażam woreczek dyni! :)
OdpowiedzUsuńIdealne śniadanie na rozpoczęcie marca :)
OdpowiedzUsuńDasz radę!
Wygląda apetycznie :)
OdpowiedzUsuńświetnie przywitałaś marzec :)
OdpowiedzUsuńno i powodzenia, dasz radę :)
Oj tak, w końcu marzec <3
OdpowiedzUsuńMam nadzieję, że plany Ci się powiodą :)
OdpowiedzUsuńAle pyszny ten placek <3
Wszyscy witają marzec. Nie dziwię się. Też czuję jakąś nową energię przez ten nowy miesiąc :)
OdpowiedzUsuń