sobota, 29 sierpnia 2015
646. Byle do września
Dyniowo - cynamonowy krem jaglany z dodatkiem waniliowego jogurtu sojowego podany z tahini, syropem klonowy i borówkami amerykańskimi
Bardzo dziękuję za wczorajsze życzenia :*
Choć jeszcze nie miałam okazji was poznać, to przez słowa czuję, że jesteście cudowni. I dlatego już nie umiem się doczekać weekendu 19-20.09 września, kiedy to niektórych z was osobiście poznam. Bo przez te fotorelacje z dwóch poprzednich spotkań wierzę, że te 2 dni będą w pełni wykorzystane i to w jakim towarzystwie, bo blogosfera to nie tylko codzienne przeglądanie blogów, czytanie słów umieszczonych pod zdjęciami. To przede wszystkim LUDZIE, których łączy wspólna pasja i zamiłowanie do tego co najbardziej lubią robić.
Miłej soboty :*
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Smacznie :)
OdpowiedzUsuńmmm może pokuszę się o taki podwieczorek ;)
OdpowiedzUsuńzachęcam do wzięcia udziału w konkursie :) http://foodmania-przepisy.blogspot.com/2015/08/konkurs-pozegnanie-wakacji-z-owocowym.html
Znowu dyniowa petarda, a co do września - widzimy się!
OdpowiedzUsuńczy w tych dniach spotykacie sie w Poznaniu ? pytam bo mam niedaleko w sumie...
OdpowiedzUsuńDokładnie ! Wtedy bloggerzy będą podbijać Poznań :)
UsuńUwielbiam połączenie dyni i borówek :> I zamiast "jaglany" przeczytałam "kukurydziany" i zrobiłaś mi ochotę na kaszę kukurydzianą :P Szkoda, że nie zjawiasz się też w Krakowie 5 września, ale będzie jeszcze masa okazji do spotkania ;) A tak - blogosfera to właśnie ludzie, a nie jak na początku mi się zdawało śniadania. One są tylko prozaicznym dodatkiem ;)
OdpowiedzUsuńomnonom, muszę koniecznie zobic taki krem, przynajmniej dla tego cudnego koloru <3
OdpowiedzUsuńAch ta dynia...kolor czaruje! :)
OdpowiedzUsuńCudowności! Jako krem- pyszota!
OdpowiedzUsuńhttp://worshipingmornings.blogspot.com/