wtorek, 28 lipca 2015

Dyniowo - bobowe burgery gryczane










Dyniowo - bobowe burgery gryczane z pieczoną cukinią i tahini


Znów piszę do was z podróży. Dziś znów wybywam na cały dzień do Łodzi.  Najpierw muszę zawieźć ostatnie papiery na uczelnię, by mój status z "przyjęta warunkowo" zmienił się na "przyjęta". Następnie będzie mały spacer Piotrkowską i za pewne odwiedzę kolejną wegańską knajpkę. A na koniec ... idę zobaczyć moje przyszłe MIESZKANIE <3



Miłego dnia :*




15 komentarzy:

  1. Mam nadzieję, że dodasz foty mieszkania :)
    polarois.blogspot.com

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dodam, dodam, bo i tak je muszę porobić, by mojej współlokatorce pokazać, która nie może być tam dziś ze mną :)

      Usuń
  2. miłego dnia! a bobowe burgery mega!

    OdpowiedzUsuń
  3. Gratuluję Ci z całego serca dostanie się na uczelnię!!! :*

    OdpowiedzUsuń
  4. A u Ciebie już tak jesiennie z tą dynią!:)
    Nono, czekam na relację!

    OdpowiedzUsuń
  5. Nie mogę się doczekać relacji! Baw się dobrze :*

    OdpowiedzUsuń
  6. O rany, bobowe burgery! Baw się dobrze i wracaj szybko! ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Miłego dnia, kochana! Ten dzień na pewno spędzisz pozytywnie :)

    OdpowiedzUsuń
  8. W taką pogode idealnie :)

    http://lifeofangiee.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  9. Z tego co u Ciebie czytam to ta Łódź to normalnie raj dla wegan :P
    Dyniowo- bobowe z tahini, nie wiem jaka kombinacja mogłaby to przebić :D

    OdpowiedzUsuń
  10. Gratuluję jeszcze raz, jaki kierunek w końcu? ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Świetna propozycja obiadowa! :)

    OdpowiedzUsuń
  12. Uwielbiam bób! Super przepis :-)

    OdpowiedzUsuń

Dzięki że tu zaglądasz i było by mi miło,jeśli zostawisz po sobie jakiś komentarz
Anonimie podaj swój nick lub imię, bo ja też się ujawniłam i ty zrób podobnie :)