niedziela, 16 listopada 2014
405. Chałwowe chia
Chałwowy pudding chia z gruszkami, i sezamem
Przepis:
- 4 łyżki chia
- szkl napoju ryżowego
- 2 łyżki tahini
Chia zalać na noc napojem i wstawić do lodówki Jeszcze przed snem dokładnie wymieszać, by nie powstały grudki. Rano dodać tahini, jeszcze raz wszystko dokładnie wymieszać. Podawać koniecznie z gruszką i delektować się pyyysznym smakiem :D
Dobrze, że wczoraj zanim wyszłam na koncert zalałam chia , bo dzisiaj rano to nie chciałoby mi się stać przy kuchence , bo było tak meeeega , choć zakupy się nie udały, za to spędziłam najlepszy wieczór z moimi koleżankami jak nigdy dotąd. One wiedzą, jak mnie uszczęśliwić :D
No a dziś mały romans z polskim i powtórka pozytywizmu.... No a po południu kibicuję mojej ukochanej Skrze, która będzie grała z Lotosem Trefla Gdańska #GoSkra <3
6 Dni <3
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Apetycznie wygląda :)
OdpowiedzUsuńHahah ja też lubię przed wyjściem na dłuższą imprezę zrobić sobie śniadanko i mieć gotowe rano, gdy ma się poimprezowego lenia :)
OdpowiedzUsuńDobrze napisałaś, chałwę podawać koniecznie z gruszką ;D
OdpowiedzUsuńMiłego dnia i kibicowania :)
chałwaa <3
OdpowiedzUsuńświetnie, że wieczór udany, a dziś nauka czyli tak jak u mnie :)
haha, też odliczam dni :)
OdpowiedzUsuńśniadanie perfekcyjne w swej prostocie, uwielbiam <3
chałwa i gruszka to przecież musiało być cudowne <3
OdpowiedzUsuńSądząc po miniaturce myślałam że bohaterem dzisiejszego sniadania będzie awokado, a tu proszę - taka zielona grucha się trafiła :)
OdpowiedzUsuńchałwa w miseczce, czego chciec wiecej :3 ?
OdpowiedzUsuńMiseczka którą bym nie pogardziła! *.*
OdpowiedzUsuńPołączenie stworzone dla mnie :D
OdpowiedzUsuńuwielbiam chia, a chałwowe zjadłabym w mgnieniu oka!
OdpowiedzUsuń