środa, 1 października 2014
358. Dyniowo - jabłkowo - oberżynowa rozpusta
Owsianka ** z dynią , cynamonem , jabłkiem , chia i masłem orzechowym . Podany z figami i bakłażanem
** ugotowana na bezcukrowym napoju sojowym
Takim oto prawie słodko - warzywnym śniadaniem witam październik. Miesiącem , w którym dzień staje się co raz to krótszy, liście co raz szybciej opadają a przede wszystkim obfitującym w prawdziwe smakołyki :D
Pomysł na śniadanie oczywiście zaczerpnięty od naszej blogowej wegańskiej skarbnicy
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Same jesienne smaki :3
OdpowiedzUsuńjesień, ale jaka smakowita! :)
OdpowiedzUsuńZaczynam bakłażanowy sezon! :)
OdpowiedzUsuńA owsianka pyszna!
Na pierwszy dzień października, śniadanie akurat :D
OdpowiedzUsuńDni to się już od końcówki czerwca co raz krótsze robią :P
OdpowiedzUsuńPoza bakłażanem biorę wszytko :]
bakłażan taki samotny :c :b
OdpowiedzUsuńniebiesko tutaj:D
owsianka na talerzu, ciekawie ;) nie spotkałam się z tym do tej pory ;p
OdpowiedzUsuńTen bakłażan wygląda obłędnie :D
OdpowiedzUsuńAle pomysłowa ta owsianka! :)
OdpowiedzUsuńWspaniale, zdrowe, sniadnko!
OdpowiedzUsuńSmakowe szaleństwo :) I szczerze, to apetycznie brzmi :D
OdpowiedzUsuńuwieeelbiam październik! w końcu rozpoczęła się prawdziwa jesień :)
OdpowiedzUsuńa śniadanko rewelacyjne :)
ten bakłażan to zaskoczenie! jestem ciekawa połączenia tych smaków ;)
OdpowiedzUsuńten bakłażan :>
OdpowiedzUsuńśniadano mega :))
z pieczonym bakłażanem? widzę konsekwencję u Ciebie, czekam na brokuły! :D
OdpowiedzUsuńuwielbiam bakłażany <3
OdpowiedzUsuńa zdjęcie ostatnie, tyle dyni, aż oczka grają :D
Ten bakłażan woła do mnie! <3
OdpowiedzUsuń