piątek, 6 listopada 2015
697. Jesienne ciasteczka
Dyniowo - bananowe ciastka owsiane z pestkami dyni. Podane z khaki i deserem sojowym gorzka czekolada
Przepis:
- 5 łyżek płatków owsianych
- 5 łyżek pueere z dynii
- banan
- łyżka masła orzechowego
Całość dokładnie zblednować i piec ciastka w temp 180 stopni Celsjusza przez 25 minut. Smacznego :*
Dziś tylko z jednym przepisem przychodzę do was, bo na weekend do domu nie zabrałam aparatu, bo chciałam trochę rozerwać się od "cykania fotek" i poświecić czasu trochę rodzinie i przyjaciołom i w sumie to na dobre mi to wyszło :D
Listopad będzie dla mnie dość wymagającym miesiącem, bo mam do napisania 5 prac samokształceniowych i naukę na 3 kolokwia, ale nie samą nauką żyje człowiek :P I znajdzie się czas też na małe przyjemności - wypad na 2 mecze PGE Skry Bełchatów ( jeden już jutro :D) no i spotkanie z niektórymi z was z Warszawie 14.11, którego już się nie umiem doczekać :*
Miłego dnia :*
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
ale pysznie :)
OdpowiedzUsuńTe ciacha... takie proste, a takie genialne <3 Jakie świeże kaki, nigdzie nie ściemniałe - dorodna sztuka ^^ Ojej, współczuję prac i kolokwium, ale sama wcale też nie mam lekko. Ale damy radę :)
OdpowiedzUsuńSuper ;) szybki i prosty przepis a jaki pyszny
OdpowiedzUsuńŁatwe i pyszne ciacha, idealnie ;)
OdpowiedzUsuńuwielbiam takie ciasteczka!
OdpowiedzUsuńz masłem orzechowym? na pewno wypróbuję :)
OdpowiedzUsuń4 składnikowe? I to z samych produktów które akurat lubię.
OdpowiedzUsuńA co to za spotkanie? Chcecie przyjąć może jeszcze jedną duszyczkę? ;)